Twitter Trending Topics 2011

Iedere dag versturen we 200 miljoen tweets. Vorig jaar waren dit er 65 miljoen en in 2009 nog maar 2 miljoen. 200 miljoen tweets! Als je hier boeken mee zou vullen, stapelt dit op tot een van de grootste gebouwen ter wereld: Taiwan Tapei.

Twitter heeft een dakloze man met zijn dochter herenigd, heeft mij geholpen aan een nieuw appartement en Koreanen in nood geholpen met het vinden van schoon drinkwater.

Via Twitter ben je eerder op de hoogte van het laatste wereldnieuws. Je hoeft alleen maar naar de trending topics te kijken om te weten wat het belangrijkste nieuws is.

Het afgelopen jaar zijn er veel trending topics geweest. Soms was het wereldnieuws en sommige zorgden voor oproer in Nederland.

Hier zijn mijn top trending topics van 2011 voor je op een rij. Ik ben nu al benieuwd wat deze in 2012 zullen zijn.

Januari: #egypt

Februari #grammys #ladygaga

Maart: #tigerblood #winning

#japan #tsunami

April: #royalwedding

Mei: #obamagotosama

#ofnaarnickensimon #C1000

Juni: #21juni #zomer

Juli: #harrypotter #deathlyhallows

Augustus: #londonriots

September: #occupy

#aardbeving

Oktober: #ripstevejobs

November: #hema #gratistaart

December: #hooligans

#sr11 #3fm #glazenhuis

Over Lisanne Schoemaker Lisanne is adviseur bij Fairchild Marketing. Ze is afgestudeerd bedrijfskundige met specialisme in strategische marketing aan Nyenrode Business Universiteit. Ook heeft ze de postdoctorale opleiding Digitale Marketing en E-Commerce gevolgd aan Beeckestijn Business School, waarmee ze zichzelf  'Registered Digital Marketer' mag noemen. Haar kracht is haar analytisch vermogen, creativiteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ze combineert de nieuwste technologische ontwikkelingen met strategische marketingoplossingen. Met passie voor digitale marketing zoekt ze graag naar waardevolle online proposities en bedieningsconcepten om de maximale klantbeleving van organisaties te realiseren. Ze heeft de afgelopen drie jaar ervaring opgedaan als projectleider bij diverse grote Nederlandse dienstverleners. In haar vrije tijd kan ze genieten van muziek, sporten en koken. Festivals en stedentrips komen regelmatig voorbij en ook staan er nog veel verre reizen op haar lijstje. Een uitgebreid CV vindt u op LinkedIn.
Reageer op "Twitter Trending Topics 2011"

Log in met je Facebook account en plaats een reactie op het artikel "Twitter Trending Topics 2011"