Kerstboombijeenkomst 2011 groot succes!

 

Kerstboombijeenkomst 2011 groot succes!

Afgelopen zondag vierde Fairchild haar gezelligste moment van het jaar: de kerstboombijeenkomst. Voor de vijfde keer nodigden we onze klanten met hun gezinnen uit voor een hapje, een drankje en natuurlijk het uitzoeken van de allermooiste kerstboom!

 

 

 

Voor het eerst werd de ontvangst gehouden op het Stalplein van Kasteel de Haar, waar ruim 150 gasten genoten van het mooie weer.

 

 

 

 

Boer Eef zorgde met zijn klassieke traktor en bandenwagen voor het vervoer van de kerstboom naar de auto, maar ook de kinderen mochten een rondje mee.

 

 

 

 

Bijpraten onder het genot van een drankje.

 

 

 

 

 

Even een kleine competitie tussendoor…

 

 

 

Deze is het mooiste!

 

 

 

 

 

De kerstboom in zijn jasje helpen.

 

 

 

Op onze facebookpagina kun je ons laten zien hoe mooi je boom is geworden!

 

 

 

 

Het was ontzettend leuk jullie allemaal te zien op het Stalplein, bedankt voor jullie komst & tot volgend jaar!

 

 

Indra van den Berg & Marjan Helmhout

 

Over Indra van den Berg Indra is office manager bij Fairchild Marketing. Indra studeerde Communicatie aan de HEAO in Utrecht en werkte daarna bij verschillende bedrijven, met als grootste gemene deler de spin-in-het-web-rol. Haar kracht ligt vooral ligt in het hooghouden van diverse ballen, overzicht houden en regelen, regelen, regelen.Zij is verantwoordelijk voor de financiële administratie, allerhande officewerkzaamheden en natuurlijk de broodnodige projectondersteuning. Ze is getrouwd, heeft een dochter en een zoon, is enthousiast sopraan, dol op kamperen, yoga en geniet! Een uitgebreid CV  vindt u op LinkedIn
Reageer op "Kerstboombijeenkomst 2011 groot succes!"

Log in met je Facebook account en plaats een reactie op het artikel "Kerstboombijeenkomst 2011 groot succes!"